Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrienden van S.S.C.'55

Vrienden van S.S.C.'55

Wat is de Vrienden van S.S.C.'55?

24 juli 12:45  Bij S.S.C.’55 zijn we bezig met het opzetten van een extra sponsorplan: De Vrienden van S.S.C.’55. Een van de belangrijkste onderdelen van dat plan is dat we vanaf het seizoen 2020/2021 gaan voetballen met twee goede doelen op onze wedstrijdshirts en trainingspakken. Naam en logo van de goede doelen komen op de plek waar nu de shirtsponsors staan. Lees meer over de Vrienden van S.S.C.'55.meer »

Wie zijn er al Vriend van S.S.C.'55?

24 juli 12:30  De Vrienden van S.S.C.'55 is een club sponsoren die onze voetbalvereniging een warm hart toedragen. meer »

Meer weten over Vrienden van S.S.C.55?

24 juli 12:15  Wil je meer informatie over de Vrienden van S.S.C.'55? Heb je interesse om zelf ook Vriend van S.S.C.'55 te worden? Neem dan contact op met Arno van Oosterhout via arno.vanoosterhout@ssc55.nl.

Rozenbrand Timmerwerken B.V. Lid van de Vrienden van S.S.C.’55

20 juni 11:00  Vorig jaar heeft Rozenbrand Timmerwerken als hoofdsponsor voor de jeugd zijn contract met 3 jaar verlengd. Als trouwe sponsor, actieve vrijwilliger en supporter is Nico Rozenbrand toegetreden tot De Vrienden van S.S.C.’55. meer »


S.S.C.’55 kiest voor Voedselbank Waalwijk ‘De Rijglaars’ als goed doel

11 november 8:00  Voedselbank Waalwijk ‘De Rijglaars’ prijkt de komende jaren prominent op de wedstrijdshirts van de jeugdteams van S.S.C.’55. De voetbalclub gaat de komende jaren alle bestaande wedstrijdbedrukking bij de jeugdteams vervangen voor de naam van Voedselbank Waalwijk ‘De Rijglaars’.meer »


Gewijzigd Sponsorplan Vrienden van S.S.C.’55 van start

11 november 7:45  Nadat we deze zomer ons nieuwe sponsoridee Vrienden van S.S.C.’55 lanceerden, is het bestuur van S.S.C.’55 de afgelopen maanden bezig geweest met het sleutelen aan het plan. Daarbij hebben we goed geluisterd naar onze sponsoren én hebben we een goed doel gekozen dat op de wedstrijdshirts van onze jeugdelftallen komt.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!