Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Maton Groep voor 3 jaar sponsor

Maton Groep voor 3 jaar sponsor

10 februari 2022 16:30


Het bestuur van S.S.C.’55 is blij dat de Maton Groep al jaren trouw sponsor is van de club en met hun jaarlijkse bijdrage automatisch deel neemt aan de Vrienden van S.S.C.’55.

De Vrienden van S.S.C.’55 is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Maton Groep B.V. is een bekende speler op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, containerservice, recycling, betonboor- en zaagwerk en gevelrenovatie. 

Harry Maton:  Wij verwerken bouw- en sloopafval en (overige) steenachtige materialen op een milieubewuste wijze tot eenduidige afvalstromen die geschikt zijn voor hergebruik. Onze medewerkers zijn gedreven en goed opgeleid. Al onze bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd. Wij beschikken over modern materieel en een volledig uitgeruste locatie met een voor de regio unieke milieuvergunning voor de recyclingactiviteiten op ons terrein van ca. 4,5 hectare.

Namens het bestuur Welkom bij S.S.C.’55

maton_bedrijf__harry_maton2x.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!