Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Faro Dakkappelen lid van de Vrienden van SSC’55

Faro Dakkappelen lid van de Vrienden van SSC’55

15 februari 2022 16:45


Het afgelopen jaar heeft Faro-Dakkapellen als hoofdsponsor zijn contract met 3 jaar verlengd. Met deze sponsoring is Erik Faro toegetreden tot De Vrienden van SSC’55. De Vrienden van is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Faro Timmerwerken BV is een professioneel bedrijf waar kwaliteit en service voorop staat. De jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen en timmerwerken, zorgt ervoor dat u bij Faro Timmerwerken aan het juiste adres bent. 

Erik Faro: of het nu gaat om dakkapellen, dakramen, timmerwerken, kozijnrenovatie, dakrenovatie of trappen, wij staan graag voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap. Kortom, wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis perfect voor u verzorgen. Faro Timmerwerken B.V.  is gevestigd in Sprang-Capelle, Noord-Brabant. Ons werkgebied ligt met name in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Tilburg, Oosterhout, Drunen, Vlijmen, Dongen, Breda, Den Bosch en Eindhoven. 
In onze showroom kunnen we u alle mogelijkheden laten zien.

Vanzelfsprekend is Faro Timmerwerken B.V. als trouwe hoofdsponsor van harte welkom bij de Vrienden van SSC’55. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!