Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging voor 3 jaar sponsor

Stoppelenburg Uitvaartverzorging voor 3 jaar sponsor

15 februari 2022 16:30


Het bestuur van SSC’55 is blij dat Cees Kamsteeg de naam van zijn onderneming voor 3 jaar heeft verbonden aan SSC’55 als vriend van. De Vrienden van SSC’55 is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Een goed afscheid weerspiegelt het verhaal van de overledene en brengt alle gedenkwaardige momenten weer even bij elkaar. En dat is waardevol. Want een grotere eer kunt u uw dierbare niet bewijzen. Stoppelenburg Uitvaartverzorging hecht veel waarde aan een afscheid dat persoonlijk is en dat laat zien wie de overledene was. Of dit nu traditioneel of modern is, wij nemen uw levensverhaal als basis. Samen geven we het afscheid vorm en creëren we een dierbare herinnering. 

Cees Kamsteeg:  “Stoppelenburg Uitvaartverzorging vindt zijn oorsprong in de regio Krimpen aan den IJssel. Als mede-eigenaar ben ik woonachtig in Kaatsheuvel en heb ik inmiddels  veel families in deze omgeving mogen bijstaan. Als uitvaartbegeleider in de regio Loon op Zand weet ik het persoonlijke verhaal van uw dierbare met eerbied te brengen. Dit met ondersteuning van een vakkundig team dat dat mij assisteert. 

Van Stoppelenburg staat voor een goed afscheid ! Wij namens het bestuur wensen jullie een warm welkom!

Cees_Kamsteeg.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!