Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

TORWEGGE wielen Vrienden van sponsor

TORWEGGE wielen Vrienden van sponsor

23 april 2022 10:30


Het bestuur van SSC’55 is blij dat TORWEGGE de komende 3 jaar deel neemt aan de Vrienden van SSC’55. De Vrienden van SSC’55 is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark.

Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

De missie van TORWEGGE is om voor klanten processen tijdens het bedrijf efficiënter te maken.

Patrick Nieuwenhuijzen:  De core business van Torwegge Wielen B.V. is het aanbieden van interne transportoplossingen. De drie hoofdactiviteiten van Torwegge zijn: wielen en zwenkwielen in de meest diverse materialen en uitvoeringen (inclusief zwaarlast zwenkwielen met een draagvermogen tot 10.000 kg), intern transport (veerbalancers, machine rolblokken, hangrails, heftafels, transportmiddelen,…) en conveyor technologie (rollenrails, draagrollen, rollenbanen, …). Onze klanten zijn distributiecentra, technische handelsondernemingen, machinebouw en engineers die de componenten in hun projecten integreren.

Voor de perfecte beweging op alle niveaus is het motto van Torwegge. Namens het bestuur Welkom bij SSC’55.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!