Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rozenbrand Timmerwerken B.V. Lid van de Vrienden van S.S.C.’55

Rozenbrand Timmerwerken B.V. Lid van de Vrienden van S.S.C.’55

15 februari 2022 11:00


Vorig jaar heeft Rozenbrand Timmerwerken als hoofdsponsor voor de jeugd zijn contract met 3 jaar verlengd. Als trouwe sponsor, actieve vrijwilliger en supporter is Nico Rozenbrand toegetreden tot De Vrienden van S.S.C.’55.

De Vrienden van is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Rozenbrand Timmerwerken BV is een all-round bouwbedrijf. Rozenbrand Timmerwerken B.V. beschikt over een Woningborg-Nieuwbouw certificaat waarmee zij de kwaliteit van hun werkzaamheden nog extra garanderen. Ook voor vergunningen, bouwaanvragen en bouwtechnische tekeningen bent u bij Rozenbrand Timmerwerken aan het juiste adres.

Nico Rozenbrand: “We zijn een dynamisch bouwbedrijf waarbij u terecht kunt voor bijna alles op het bouwgebied. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, of timmerwerken. Een klus is niet snel te klein voor ons! Wij hebben alles zelf in eigen hand, van timmerman tot stukadoor tot tegelzetter, alles wordt door ons zelf geregeld. Een open en prettige werksfeer met een hoge kwaliteit is ons kenmerk."

 

Foto_Rozenbrand.jpgLogo_Rozenbrandf.png

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!