Home - De Officiele website van de voetbalclub SSC'55 uit Sprang-Capelle!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Update info jeugd SSC'55

1 mei 9:15  Beste trainers, leiders, spelers en ouders, Nu het einde van dit seizoen alweer inzicht is, zijn Patrick, Rene en ik alweer bezig geweest om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Vele gesprekken hebben we inmiddels weer gehad met de begeleiders van de jeugdteams. meer »


Voedselbank/ RKC waalwijk derby cup

12 april 12:00  Wij (Juul, Levi, Luuk, David, Kyano, Martijn, Sjoerd, Levi, Siebe, Fedde en Daan) van JO11 doen mee aan de 💙💛 RKC WAALWIJK DERBY CUP! ⚽🏆 Hiervoor moeten we een activiteit organiseren om onze wijk een handje te helpen📢. Wat gaan we doen? Wij organiseren een Kinderbingo! En de opbrengst gaat naar de voedselbank!meer »


Frans van Helvoirt nieuwe Hoofd Jeugdopleiding SSC’55

3 februari 9:45  Door het aanstellen van Frans van Helvoirt als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) speelt SSC’55 in op het aanstaande vertrek van Ger Klop. Frans zal starten vanaf de start van het nieuwe seizoen en zal de komende jaren als HJO bij SSC’55 betrokken zijn. meer »


Update info jeugd SSC'55

1 februari 13:00  Beste trainers, leiders, spelers en ouders Nadat de jeugdteams weer zijn begonnen aan de volgende fase van de competitie, zijn Patrick en ik alweer begonnen met de evaluatie gesprekjes met de begeleiders van de bovenbouw waarbij we ook weer vooruit kijken naar het volgende seizoen. Uiteraard gaan Rene en ik dit de komende weken ook weer doen met de begeleiders van de onderbouw.meer »


Foto's nieuwjaarsreceptie 2023

16 januari 22:15  De foto's van de nieuwjaarsreceptie 2023 zijn te bekijken.meer »


S.S.C.’55 verlengt met Paul van der Donk

4 januari 20:00  SSC’55 heeft het contract met hoofdtrainer Paul van der Donk met twee jaar verlengd. Het bestuur, technische staf, begeleiders en spelers zijn zeer tevreden over de samenwerking en werkwijze van Paul. Dit jaar is Paul gestart met een nieuwe en jonge groep, wat in het begin wat tijd nodig heeft gehad. De laatste wedstrijden voor de winterstop was een duidelijk stijgende lijn zichtbaar in het voetbal met veel beleving en strijd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!