Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Check hier de voorbereiding van de dames en meiden van S.S.C.'55 en doe mee!

6 juli 9:00  Afgelopen vrijdag sloten de dames- en meidenteams van S.S.C.'55 het seizoen af met een gezellige avondje in de kantine. Eindelijk mochten we weer samen iets ondernemen. Het was tegelijk ook de aftrap voor het volgend seizoen. meer »


Jaarlijkse contributie stichting supporters SSC'55

23 juni 19:45  Beste leden stichting supporters SSC'55, maandag 28 juni wordt de jaarlijkse 10 euro contributie afgeschreven van uw rekening. Dit is later dan gebruikelijk, i.v.m. Corona. Bestuur Stichting supporters SSC'55


Rozenbrand Timmerwerken B.V. Lid van de Vrienden van S.S.C.’55

20 juni 11:00  Vorig jaar heeft Rozenbrand Timmerwerken als hoofdsponsor voor de jeugd zijn contract met 3 jaar verlengd. Als trouwe sponsor, actieve vrijwilliger en supporter is Nico Rozenbrand toegetreden tot De Vrienden van S.S.C.’55. meer »


'Zomerstoptrainingen' van Voetbalschool Rivierenland bij S.S.C.’55

19 juni 9:15  De laatste wedstrijden worden nog afgewerkt voor de Regio-Cup. Dit betekent dat de zomerstop weer voor de deur staat. Maar weest niet getreurt, er kan gewoon doorgetraint worden!meer »


Carré De Wit Makelaardij Waalwijk voor 3 jaar sponsor

18 juni 10:45  Het bestuur van SSC’55 is blij dat Carré De Wit makelaardij zijn naam voor 3 jaar heeft verbonden aan SSC’55. Marcello Klaasse is met zijn makelaarskantoor zichtbaar op het vangnet op ons hoofdveld. meer »


Voorlopige indeling JO9 t/m Wespen 2021/2022

16 juni 18:45  Hieronder vinden jullie de voorlopige indeling van de teams in de onderbouw JO9-1 t/m de Wespen. Ook zal hier de definitieve indeling zo rond de vakantie periode komen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!