Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wat is de Vrienden van S.S.C.'55?

Wat is de Vrienden van S.S.C.'55?

24 juli 2020 12:45


Met de Vrienden van S.S.C.’55 creëren we een plek waar onze sponsoren met elkaar kunnen ondernemen en elkaar kunnen ondersteunen waar nodig. Bovendien doneren we een deel van de sponsoropbrengsten aan twee goede doelen die we als gehele club steunen.

 We kiezen voor deze extra sponsormogelijkheid om vier redenen. We willen:

• ons maatschappelijke gezicht nog meer laten zien.
• als club en sponsoren meer met elkaar optrekken.
• ons sponsorbeleid efficiënter maken. 
• ons kledingbeleid en de sponsoring daarvan logischer inrichten.

Enkele van onze sponsoren gaven recent bij ons aan dat ze graag hun plek op de wedstrijdkleding afstaan aan een goed doel.

Het is als huidige en toekomstige sponsor niet verplicht om aan de Vrienden van S.S.C.'55 deel te nemen. We hebben ook andere sponsormogelijkheden. 

De vrienden van S.S.C.’55

Met de Vrienden van S.S.C.’55 creëren we een plek waar onze sponsoren met elkaar kunnen ondernemen en elkaar kunnen ondersteunen waar nodig. Bovendien doneren we een deel van de sponsoropbrengsten aan twee goede doelen die we als gehele club steunen. Die goede doelen krijgen een prominente plek al onze wedstrijdteneus en trainingspakken en vervangen de huidige shirtbedrukking. Bij S.S.C.’55 staat voetbal op 1, maar we zijn ons zeer bewust van de rol die we spelen in de lokale samenleving. Door te kiezen voor een goed doel op al onze kleding, willen we die rol nog meer benadrukken.

Het goede doel

Welke goede doelen op onze wedstrijdtenues komen te staan, beslissen de Vrienden van S.S.C.’55. Het eerste goede doel dat de komende jaren op ons shirts prijkt is Voedselbank Waalwijk 'De Rijglaars'.
De gekozen goede doelen ontvangen jaarlijks een mooie bijdrage van de Vrienden van S.S.C.’55. Daarnaast zet onze jeugd zich eens per jaar gezamenlijk in voor ondersteuning van de twee goede doelen; financieel, in natura of in de vorm van handjes. Gedurende de looptijd geven wij via onze mediakanalen aandacht aan de goede doelen.

Extra manier van sponsoren

Het plan Vriend van S.S.C.’55 is een extra manier van sponsoren voor bedrijven en loopt naast de andere vormen van sponsoren die we al kennen bij de club. Bestaande sponsorcontracten worden gerespecteerd.  
Vanaf het seizoen 2020/2021 (start 1 september 2020) gaan we beginnen met het nieuwe sponsorplan. Wij streven ernaar om in de loop van de tijd al onze sponsoren enthousiast te krijgen voor ons nieuwe sponsorprogramma. In de loop van het komende seizoen willen we de eerste tenues gaan vervangen. We kiezen ervoor om niet alle kleding ineens te vervangen. Zodra een elftal toe is aan nieuwe kleding, krijgen ze het nieuwe tenue.

Ook Vriend van S.S.C.’55 worden?

Arno van Oosterhout kan je meer vertellen. Mail hem op arno.vanoosterhout@ssc55.nl.

terug naar nieuwsoverzicht Vrienden van S.S.C.'55

Delen

Lees meer over:
Vriend van S.S.C.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!