Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rabobank de Langstraat Vriend van SSC’55

Rabobank de Langstraat Vriend van SSC’55

15 februari 2022 16:00


Het bestuur van SSC’55 heeft de Rabobank de Langstraat benoemt als Vriend van SSC’55. Al jarenlang ontvangen wij als club een mooie financiële bijdrage van de Rabobank uit hun clubkascampagne. Daarnaast hebben we de steun mogen ervaren met de realisatie van onze plannen voor de nieuwbouw. De Vrienden van is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. 
 
De Rabobank:  “Samen versterken van lokale gemeenschappen”
Het gaat ons om wat er in de samenleving speelt. Hoe we onze gezamenlijke leefwereld kunnen versterken en toekomstbestendig kunnen maken. Zodat mensen de keuzes kunnen maken die voor hen belangrijk zijn. Nu én in de toekomst. Dat is waar onze missie Growing a better world together voor staat. 

Zo volgden SSC’55 een Verenigingsondersteuningstraject binnen ons Rabo ClubSupport programma. Dick van Rhee is vanuit Rabobank De Langstraat betrokken bij het ondersteuningstraject. De vraag van de vereniging vond hij al vanaf de pitch interessant. "Deze vereniging heeft precies de ambities die wij als Rabobank willen ondersteunen: toekomstbestendig en zelfredzaam zijn en bijdragen aan de leefbaarheid van de gemeenschap. Wij hebben ons ten doel gesteld om hier onze kennis en ons netwerk voor beschikbaar te stellen, en dat is met het traject perfect gelukt." 

Bijdragen aan transities en investeren in lokale gemeenschappen
Het verduurzamen van de manier waarop we leven, werken en voedsel produceren is de uitdaging van vandaag. Daarom richten we ons op drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat & de energietransitie en inclusiviteit. We kiezen er ook voor om jaarlijks een deel van onze winst te investeren in de lokale gemeenschap voor een betere leefomgeving. Onze leden bepalen waar dit ‘coöperatief dividend’ naar toe gaat.”

Namens het bestuur hopen we nog lang de steun van de Rabobank te mogen ontvangen en als Vriend van te mogen ontmoeten!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!