Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Installatiebedrijf Patrick Zeebregts voor 3 jaar sponsor S.S.C.’55

Installatiebedrijf Patrick Zeebregts voor 3 jaar sponsor S.S.C.’55

15 februari 2022 16:45


Het bestuur van S.S.C.’55 is trots dat actief lid Patrick Zeebregts zijn naam in 2021 voor 3 jaar heeft verbonden aan S.S.C.’55. Installatiebedrijf Patrick Zeebregts zal zichtbaar zijn op de trainingspakken van het 2e van SSC'55 en met reclameboden langs het veld. Patrick is tevens toegetreden tot de Vrienden van SSC’55. De Vrienden van is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Patrick Zeebregts heeft jarenlang ervaring opgedaan als allround installateur.  In februari 2020 heeft Patrick besloten voor zich zelf te gaan beginnen en heeft hij Installatiebedrijf Patrick Zeebregts opgericht. Patrick Zeebregst verzorgt het loodgieterswerk zowel bij de particulier als bij ondernemingen Zijn bedrijf kent een vliegende start. 
Vanaf zijn 5e speelt hij al voetbal bij SSC'55 en hij is nog steeds actief als voetballer. Patrick Zeebregts is normaliter iedere zaterdag bij SSC'55 te vinden Mocht je zijn vakmanschap nodig hebben spreken hem vooral aan.

 Welkom bij de Vrienden van.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!