Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Braat Auto’s. Lid van de Vrienden van SSC’55l

Braat Auto’s. Lid van de Vrienden van SSC’55l

15 februari 2022 16:45


Het bestuur van SSC’55 is blij om Braat Auto’s als Vriend van SSC’55 te mogen verwelkomen. De Vrienden van is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Braat Auto’s zit al 62 jaar (1959) in Sprang-Capelle. Met het specialisme in de merken: Daewoo/Chevrolet, Kia en Maxus bedrijfswagens. Tevens hebben ze al jaren hier een eigen tankstation gevestigd. De combinatie van jarenlange ervaring, nieuwe sterke merken en een zeer compleet servicepakket maken Braat Auto’s tot een solide partner voor zowel particuliere als zakelijke rijders. 

Erick Braat: “we hebben al meer dan 20 jaar ervaring in Kia en Daewoo/Chevrolet. Ook zijn wij volledig gespecialiseerd in onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s. Hiervoor hebben al onze medewerkers de nodige opleidingen genoten en blijven via cursussen op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij werken met de meest moderne gereedschappen en diagnoseapparatuur.  Naast auto’s kunt u ook voor elektrische fietsen en E-scooters bij ons aan kloppen”

Wist u dit  “Bij Braat” kunt u ook terecht voor overheerlijke huisgemaakte belegde broodjes, een tosti van molenaarsbrood, een uitsmijter, een frietje, een broodje hamburger en nog veel meer variaties.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!