Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Carré De Wit makelaardij Waalwijk voor 3 jaar sponsor

Carré De Wit makelaardij Waalwijk voor 3 jaar sponsor

15 februari 2022 16:30


Het bestuur van SSC’55 is blij dat Carré De Wit makelaardij zijn naam voor 3 jaar heeft verbonden aan SSC’55. Marcello Klaasse is met zijn makelaarskantoor zichtbaar op het vangnet vanaf de weg, het veld en vanuit de kantine. De verfrissende oranje kleur is goed zichtbaar op ons sportpark.

Carré De Wit makelaardij onderscheid zich in de regio met nieuwe verfrissende verkooptechnieken. U kunt bij Carré De Wit terecht voor de aan- en verkoop van uw woning maar ook indien u op zoek bent naar bedrijfsruimte.

Marcello Klaasse:  Je huis verkopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Dan heb je een makelaar nodig die de dingen nét even anders doet. Een makelaar die er voor zorgt dat jouw woning de aandacht trekt en het juiste gevoel geeft aan de potentiële koper. Daarin gaan wij een flinke stap verder dan andere makelaars.

We zorgen dat je woning opvalt. Dat doen we o.a. met een brochure – met de chique uitstraling van een koffietafelboek – en een presentatie-film. Daarnaast besteden we veel aandacht aan styling. 

Inmiddels is Carré de Wit Makelaardij al meerdere malen door Funda genomineerd voor de beste woningpresentatie van de maand.

Welkom Thuis is het motto van Carré de Wit. Namens het bestuur Welkom bij SSC’55
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!