Installatiebedrijf Vissers Waalwijk voor 3 jaar sponsor - De Officiele website van de voetbalclub SSC'55 uit Sprang-Capelle!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Installatiebedrijf Vissers Waalwijk voor 3 jaar sponsor

Installatiebedrijf Vissers Waalwijk voor 3 jaar sponsor

15 februari 2022 16:45


Het bestuur van SSC’55 is blij dat Vissers Waalwijk zijn naam in 2021 voor 3 jaar heeft verbonden aan SSC’55. Vissers Waalwijk is zichtbaar op het vangnet vanaf de weg, het veld en vanuit de kantine. Erik Zeijpveld daagt de club uit om mee te kijken naar vakmensen voor zijn installatiebedrijf binnen de club of vanuit de club. Vissers Waalwijk is met zijn jaarlijkse bijdrage tevens Vriend van SSC’55 geworden. De Vrienden van is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Vissers Waalwijk: de flexibele totaal installateur voor het plaatsen en onderhouden van centrale verwarming, sanitair, airconditioning en duurzame systemen zoals warmtepompen, zonlichtsystemen en pv-panelen.

Omdat er veel nieuwe technieken op de markt komen adviseren zij u bij de keuze van een nieuwe installaties en weten u precies wat voor u de beste oplossing is. Zij plaatsen en onderhouden de desbetreffende installatie zodat u zorgeloos kunt genieten van comfort in uw woning of bedrijf.

Mocht u toch een storing of lekkage hebben dan is de servicedienst van Vissers Waalwijk 24-uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo  kunnen ze u snel van dienst zijn en repareren uw storing of lekkage zodat u zo min mogelijk overlast heeft.
Kortom: een betrouwbare partner als het gaat om comfort in uw woon- en werkomgeving.
Welkom namens SSC’55!

Vissers_-_Vriend_van_3_klein.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!