Datum

12 oktober 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de strijd om de eerste plaats uit bij Nieuwkuijk. Onze jongens moesten dus heel erg hun best doen om hier te kunnen winnen aangezien zij ook maar 2 doelpunten tegen hadden werd het een zware strijd.

We begonnen sterk met heel veel kansen, soms stond het visier niet op scherp maar nog vaker stond de keeper van Nieuwkuijk heel erg goed te keepen. Het eerste kwart was de stand dan ook 0-0. Het 2de kwart was van ons weer prima maar het lukte maar niet om de bal achter de doelman te krijgen. Zoals de voetbalwet vaker geldt, maak je het zelf niet af dan doet de tegenstander het wel. En deze wet ging vandaag op. Zeer onterecht kwam Nieuwkuijk op voorsprong, maar alles was nog mogelijk, dachten we langs de lijn. De jongens in het veld dachten er volgens mij anders over. Niet iedereen was erbij met z'n hoofd, het geloof was weg en sommige koppies gingen hangen.

De rust moest orde op zaken stellen. Helaas kwamen we niet goed uit de rust want binnen een minuut scoorde Nieuwkuijk de 2de treffer van de ochtend. Zouden we dan vandaag onze eerste nederlaag gaan krijgen, het antwoord is ja, want hoe ze ook nog hun best deden het zat er vandaag niet in. Uiteindelijk scoorde de tegenstander ook nog de 3de van de ochtend wat ook de eindstand werd.

Deze dag moeten de jongens snel vergeten, maar wel wat ervan leren, nooit een tegenstander onderschatten! Het seizoen is pas begonnen dus er is nog niks verloren. Aankomende week zal er ondanks de herfstvakantie gewoon hard getraind moeten worden want volgende week staat de bekerwedstrijd uit bij Olympia op het programma.