Datum

9 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

We begonnen gister ochtend als nieuwe gedeelde koploper, samen met Hilvaria en Nieuwkuijk 5 gespeeld en 12 punten, aan de klus Zigo. In Tilburg mochten de jongens aantreden op het snelle kunstgrasveld. De eerste 5 minuten domineerde we en heeft Zigo bijna geen bal geraakt. 1 onoplettend moment en zowaar rolt de bal binnen, het puntje waar de trainers/leiders op hameren dat we te gemakkelijk doelpunten tegen krijgen werd weer pijnlijk duidelijk. Gelukkig konden we het voor het 1ste kwart nog goed maken met een heel mooi lobje over de keeper. Maar dat was dan ook het enige hoogtepunt verder na kwart wedstrijd. Wij als toeschouwers hoopte dat we het iets warmer van het spel zouden krijgen deze koude ochtend want het was ondermaats. De overige 3 kwarten bleef de kou in onze lichamen want het was niet best. Was het de kou, een off-day of het snelle veld waar we niet mee om konden gaan. Ballen schoten door wat leiden tot balverlies, passes kwamen niet aan of de tegenstanders kroop er voor. Vandaag moesten we steeds terug komen na achterstand, met nog 5 minuten op de klok scoorde we de 4-4, het werd alles of niets. De spanning steeg voor de jongens en zeker voor de toeschouwers. Het verlossende schot in de korte hoek maakte een einde aan die spanning en de jongens wisten de 3 punten binnen te halen. Door deze moeizame overwinning zijn we vanaf nu koploper samen met Nieuwkuijk, Hilvaria heeft uit bij GSBW gelijk gespeeld en dus puntjes gemorsd. Volgende week wacht ons thuis Riel.