Datum

30 november 2019 10:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen VOAB. Na een lange wandeling bereikte we het veld waarop onze jongens hun kunsten gingen tonen. We begonnen sterk en waren veel op hun helft. VOAB kreeg een corner, we veroverde de bal en konden we op snelheid uitbreken. Een prima steekpass op onze diepste man deze haalde uit maar werd gered door de keeper, na een sprint van ongeveer 50meter werd de rebound goed ingeschoten door de aangever van de steekpass. Een prachtige en goede opgezette 0-1. Nu doorzetten was de opdracht. Dit gebeurde dan ook met rust was het 0-4. Na rust nam de druk van VOAB een klein beetje toe en ze scoorde hun enige doelpunt van deze ochtend. Onze mannen bleven geconcentreerd en speelde de wedstrijd gecontroleerd uit met een nette uitslag van 1-6.

Na wederom een prima pot voetbal wordt het tijd dat de trainer van het eerste deze talenten alvast komt scouten voor de toekomst 😉