2 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

De kraker tussen de nr 1. Nieuwkuijk tegen nr. 3 Hilvaria en onze eigen jongens nr. 4 tegen de nr. 2 Uno Animo, dat was het programma van afgelopen zaterdag.

Onze jongens hadden de zware taak om alles te geven en zo in de race te blijven voor het kampioenschap. De spanning was aanwezig, maar de strijdlust ook. Het eerste kwart waren er wat kansjes maar de stand bleef haken op een krappe 1-0 voorsprong. Het tweede kwart moest een tandje bijgezet worden, dit werd beloond, met een prachtig doelpunt in de kruising kwam de stand op 2-0. We moesten wel oplettend blijven want na een goede uitbraak van Uno die de keeper omzeilde was daar gelukkig onze rots in de branding die de bal met een sliding van de doellijn wist te halen. Voor rust maakte we nog de 3de van de ochtend. Niks aan het handje dus zou je zeggen, maar niets was minder waar. Het werd nog super spannend. Nadat we de 4de goed hadden binnen geschoten na een prachtige steekpass kwam Uno Animo terug in de wedstrijd. Met niet lang meer op klok was het 4-3 nog wel de voorsprong maar er werd gerommeld achterin, ruimtes werden weggeven, overtredingen (waaronder hele slimme) werden gemaakt. Maar het karakter wat getoond werd, als team te werken met en voor elkaar werd beloond in de laatste seconde van de wedstrijd met de 5 van de ochtend. Door deze 3 punten stegen we op de ranglijst en was het wachten op de uitslag van Hilvaria-Nieuwkuijk. Dit duurde lang maar rond 2uur verscheen deze stand ook op voetbal.nl en de nr 1 van dat moment verloor waardoor wij samen met Hilvaria de koppositie hebben overgenomen in de 2de klasse.
Klasse teamprestatie

Aankomende zaterdag zijn onze toppers te bewonderen op sportpark D'n Haaikant waar de wedstrijd tegen Zigo om half 9 zal beginnen.