Datum

5 oktober 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na het vrije weekend van vorige week konden onze jongens vandaag weer fris het veld in tegen een zeer bekende tegenstander WSC. Deze waren we ook al tegen gekomen in de bekerronde, toen wisten we te winnen met 1-4, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst! Dus volle bak er tegenaan.

Vanaf de beginfase bleek dat we de bovenliggende partij waren, de score motor stond weer aan. Begin 2de kwart was het 4-0, maar WSC gaf zich niet zomaar gewonnen. De jongens uit Waalwijk kwamen terug tot 4-3. Gelukkig kwam daar het fluitsignaal voor de rust, dit hadden we nodig want het liep niet meer zoals het moest. We lieten WSC te veel komen waardoor steeds zij beter in het spel kwamen. Na de goeie tactische omzetting in de rust kwam ons spel waar we goed in zijn weer terug. Samenspel, werklust, goeie passes en soms hele mooie individuele acties. WSC kwam verder ook niet meer in het spel voor. Een hele knappe overwinning. De scheidsrechter mocht de eindstand van 13 - 5 opschrijven.

Volgende week spelen we om 9.00uur uit bij de nr. 2 op de ranglijst Nieuwkuijk.

Onze jongens langs de lijn staan er weer lekker warm bij dankzij ons extra wisseljasje👌