Datum

26 oktober 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Wat een schappelijke tijd hadden we vandaag. Aanvang wedstrijd om 11.00uur, wat fijn voor de papa's, mama's en trouwe supporters.

Vandaag was de tegenstander GSBW uit Goirle, een totaal onbekende weer voor ons.

We bepalen vanaf de 1ste minuut de wedstrijd maar de bal wil niet het doel in. Vroeg in de wedstrijd krijgen we een vrijetrap tegen (niet terecht), deze wordt in de rebound ingeschoten door een oplettende speler van GSBW, 1-0  Een achterstand wegwerken dat was de taak en taken worden meestal door onze jongens perfect opgevolgd 1-1. We dicteerde de wedstrijd maar na een prima counter kwam de tegenstander weer op voorsprong. We toonde veerkracht en zaten niet bij de pakken neer. Er waren vele kansen, de aanhouder wint en net voor rust was daar de gelijkmaker. Na rust werd de druk van onze kant opgevoerd, er werd vroeg druk gezet waardoor GSBW er niet meer uit kwam. Verdiend kwamen we voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. De voorsprong gingen we verdedigen maar hierdoor lieten we toe dat GSBW weer lekkerder in hun spel kwam en werd de gelijkmaker gemaakt, wat een spanning. De volle winst moest en zou meegaan naar de Vrijhoeve, het spel was niet mooi maar ze hebben echt alles gegeven en dit werd 1 minuut voor tijd beloond met het winnende doelpunt. Knap gedaan boys, karakter en vechtlust getoond. Trots van de Vrijhoeve.