Datum

5 oktober 2019 12:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond voor SSC'55 2 de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De tegenstander, Duiveland 2, heeft net als SSC'55 2 4 punten uit zijn eerste twee wedstrijden gehaald, dus beide teams zullen met vertrouwen naar deze wedstrijd uit hebben kunnen kijken. De bezoekers uit Zeeland hadden echter weinig in te brengen en werden met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd.

SSC'55 2 speelt een sterke eerste helft en krijgt ook als eerste (en als enige) de kansen. Derek geeft Mike en een paar minuten later Jordi een scoringskans alleen beide vergeten het netje te laten bollen. Een moment later kan de hondstrouwe aanhang van het tweede elftal alsnog op de banken gaan staan. Een scherp aangesneden vrije trap van Arnoud wordt goed verlengd door Mike waarna Yannick uit de rebound binnen kan schieten. In het restant van de tweede helft was het Jordi van Baardwijk die van zich deed gelden: Na mooie assists van Rob en Mike komt Jordi twee keer op rechts voor de keeper, en beide keren blijft Jordi ijzig kalm waardoor SSC'55 2 eenvoudig uitloopt naar een 3-0 ruststand.

In de tweede helft neemt SSC'55 2 wat gas terug waardoor het spel wat slordiger wordt. Duiveland toont echter geen intenties om de wedstrijd nog om te keren waardoor de ploeg uit de Vrijhoeve geen moment in de problemen komt. SSC'55 heeft de bal langdurig in de ploeg, maar komt niet tot grote kansen. Na een uur spelen zet het echter even aan en dit resulteert meteen in een schitterende 4-0. Na een vlotte combinatie over de rechter kant tussen Maikel, Rob en Roy komt de bal bij Derek terecht op de rand van het strafschopgebied. Derek steekt de bal op Mike die de bal vrij in kan schieten. Mike "Il Trattore" van der Schans laat de bal echter vakkundig door zijn benen gaan waarna Yannick eenvoudig zijn tweede van de middag binnenschuift. In het restant van de tweede helft gebeurt er niets bijzonders meer, waardoor de wedstrijd eindigt in een 4-0 overwinning voor de ploeg uit Sprang-Capelle.

Met 7 punten uit 3 wedstrijden bezet SSC'55 op dit moment de tweede plek in de tweede klasse. Volgende week staat de wedstrijd tegen NEO'25 2 op het programma en zal er geprobeerd worden de eerste uitoverwinning van het seizoen te boeken.