Facebook Toestaan Niet toestaan

SSC'55 1 - DVVC 1

SSC'55 1 - DVVC 1

“Het zogenaamde linkerrijtje”

De “Trots van de Vrijhoeve” speelt de 4e competitiewedstrijd van het seizoen 2022 / 2023 tegen DVVC uit Dongen.  Op ons schitterende sportpark “van Wijlen” is dit de 2e opeenvolgende wedstrijd tegen een ploeg uit Dongen. Kunnen er weer 3 punten worden gepakt?

Na het seizoen te zijn begonnen met 2 verliespartijen kon SSC’55 vorige week eindelijk de 1e 3 punten bijschrijven. In een wedstrijd tegen Olympia’60 uit Dongen pakten de “Wespen” de volle mep door 2x toe te slaan uit een corner in de 2e helft. De wedstrijd had 2 gezichten, in de rust keek de “Trots van de Vrijhoeve” namelijk tegen een verdiende 1-0 achterstand aan. De 2e helft liet echter een ander spelbeeld zien. Het veldspel was nog steeds niet goed, maar SSC’55 kreeg meer kansen en meer grip op de voorhoede van Olympia’60. Daarnaast werd SSC’55 in het zadel geholpen door een blunder van de keeper die de bal los liet uit een corner. Uit wederom een corner werd vlak voor tijd zelfs de 1e overwinning van dit seizoen binnen gesleept. Deze onverwachte en enigszins onverdiende overwinning vlak voor tijd zorgden in ieder geval voor een glimlach en een fijne terugreis voor de meegereisde supporters.

Tegenstander DVVC uit Dongen is de competitie heel slecht begonnen. Uit de 1e 3 wedstrijden werd nog geen punt gehaald en ook het doelsaldo biedt weinig perspectief, 1 voor en 15 tegen. Hopelijk weten onze Wespen de Dongense Voetbalvereniging Concordia de 4e nederlaag te bezorgen, maar belangrijker; zelf 2 overwinningen op rij te boeken. Of zoals de Engelsen zo mooi kunnen zeggen, back-to-back wins. Met wederom een overwinning kan SSC’55 namelijk een beetje naar boven gaan kijken in deze 4e klasse. De verwachtingen zijn voor dit seizoen terecht enigszins getemperd, maar meedraaien in het zogenaamde linkerrijtje moet mogelijk zijn en dit begint bij wederom een overwinning op laagvlieger DVVC.