Datum

14 december 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het jaar op het programma. Echter durfde sv capelle het niet aan tegen onze wespen. En dus werden de papa's en mama's uitgedaagd. De eerste helft liepen de wespen al snel uit doordat de keeper met zijn handen in zijn zakken in de goal stond. Maar de ouders liepen in en we gingen de rust in met een 5-5 gelijkspel.

De tweede helft bleef gelijk op gaan. De ouders kwamen op voorsprong maar onze wespen gaven niet op. En ja hoor de eindstand werd 10-9 voor onze kanjers!
💪 Als afsluiting hebben we met z'n allen genoten van een heerlijke lunch. Nu gaan we allemaal lekker genieten van de feestdagen en gaan we het seizoen van 2020 weer fris van start. Fijne feestdagen allemaal! 🐝