Datum

2 november 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond (precies tussen de buien door) de wedstrijd uit naar Right’Oh op het programma. Nadat de jongens en meiden zich hadden omgekleed keerde onze muzikale selectie richting het veld. Onder het genot van een rustig stukje muziek werd er een goede warming up gedaan. Ssc start goed aan de wedstrijd en al snel wordt er meerdere keren gescoord. Maar Right’Oh komt al snel goed in de wedstrijd en weet ook voor Rust 3 x het net te vinden. Met een gelijk spel gaan we wat drinken en wat fruit eten.

De tweede helft gaat het spel weer gelijk op en blijk Right’Oh de eerste echte test te zijn voor onze toppers dit seizoen. Toch weet Ssc de goal weer te vinden en na een 3-4 voorsprong te hebben genomen blijft de druk op het goal van Right’Oh toenemen waardoor onze spitsen hun slag slaan door goals te maken. Vandaag eindigde deze spannende wedstrijd in een 4-7 overwinning voor onze toppers

Volgende week spelen we om 8:30 thuis tegen Waspik JO8-1.