Datum

5 oktober 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Met een heerlijk zonnetje vertrokken de wespen richting desk voor de derde competitiewedstrijd. Ze hadden er allemaal weer veel zin in en schoten goed uit de startblokken. De wespen kregen kans na kans en kwamen op een 2-0 voorsprong. Desk maakte voor de rust nog wel een doelpunt, 2-1 was dus de ruststand.

Na een heerlijk appeltje en mandarijntje gingen de wespen de tweede helft in. Ook in de tweede helft hebben we mooie aanvallen van onze wespen mogen bewonderen. Een mooi afstandsschot werd mooi tegengehouden door de keeper van desk. Toch wisten de wespen nog 2 keer het net te vinden. Ook onze keeper stond goed te keepen, maar moest toch nog een keer een bal uit het net halen. Eindstand van deze mooie wedstrijd 2-4 overwinning van onze wespen.

Volgende week zijn onze kanjers vrij en kunnen ze zich opladen voor de bekerwedstrijd op 19 oktober!