Datum

28 september 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na weer een volle week keihard getraind te hebben, stond er weer een nieuwe wedstrijd voor onze kanjers op het programma. Dit keer waren het onze buren genaamd RWB uit Waalwijk die een poging mochten wagen onze giganten te verslaan. Vanaf de eerste minuut schoten onze toppers uit de startblokken, wat als snel resulteerde in een goal. Maar RWB gaf zich niet zo snel gewonnen en maakt kort daarna de gelijk maker. Maar onze bikkels stroopte nogmaals de mouwen op en zorgde nog voor rust dat er 4-1 op het scorenbord stond.

Na rust waren er kansen over en weer liet RWB zien dat ze nog niet verslagen waren. Dit resulteerde uiteindelijk in een aantal geweldig reddingen van onze kanjer keeper. Maar onze spitsen waren wederom goed op dreef en scoorden er genadeloos op los. Wat uiteindelijk resulteerde in een mooie 10-5 overwinning voor de geelzwarten.