Bernhardstraat 19
5161XJ
SPRANG-CAPELLE
tel. 0416-273570

Onze 1e competitiewedstrijd tegen Altena 2. In de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd, waarin Altena al na 10 min.op 0 1 kwam, door geknoei in onze verdediging. Daarna werden wij steeds gevaarlijker, maar konden niet tot scoren komen.Rust 0 - 1.

In de 2e helft was Ssc de bovenliggende partij met leuke combinaties,maar te weinig uitgespeelde kansen.In de 46e minuut kwamen we op 1 - 1 door Josua ( assist Yusuf ). Altena  speelde puur op de counter en scoorde met een zondagsschot de 1 - 2 in de 60e minuut. Daarna gingen we met 4 spitsen spelen, maar de beslissing viel in de 85e minuut.1 - 3. Dit was tevens de eindstand.