Accommodatie

Onbekend

Een herfstachtige zaterdagmiddag. Stilte langs de lijnen. De ideale omstandigheden waar 't driede de afgelopen weken in kon voetballen zijn niet meer. Vandaag staat het altijd lastige Willem II op het programma.

Voorzorgs quarantaines en blessures zorgen ervoor dat 't driede het zonder sommige vast krachten moet stellen. Aan het trainers duo om de puzzel op te lossen.

Al vanaf het eerste fluit signaal is 't driede niet 't driede van de afgelopen weken. De bal stuit door op het natte veld, de felheid van de afgelopen weken is er niet en het aanvallende spel komt niet van de grond. Ondanks het veldoverwicht van de tricolores kunnen we met de snelheid voorin er nog wel eens een counter uit persen. Bij de eerste echte aanval wordt Gideon dan ook onderuit gehaald na een 'Michaatje' (een domme overtreding) van Willem II. Max legt met veel zelfvertrouwen de bal op de stip en schiet onberispelijk binnen: 1-0.

'T driede lijkt verbaasd door zijn eigen doelpunt, want de scherpte is daarna al helemaal verdwenen. Er wordt een vrije trap weggeven op het midden van onze eigen helft. Na een scherpe, indraaiende bal gebeurt dan ook het onvermijdelijke. Marijn doet een 'Marijntje' en werkt de bal achter Lars: 1-1. Twee minuten later wordt de bal verloren op eigen helft en mag Lars de bal, na een schot op rand 16, weer uit het net vissen: 1-2. 'T driede probeert zich nog enigszins te herstellen in het einde van de eerste helft, maar meer dan een schamele counter en een schamel schot op goal komt er niet uit. Willem II blijft aanvallen en lokt weer een vrije trap uit rond de 16. De spits van Willem II weet de bal handig in het doel te werken na een strakke voorzet: 1-3. De scheidsrechter fluit. Werk aan de winkel voor onze coaches.

Na stevige woorden van D&D en van onze aanvoerder Roy, lijkt de mindset te zijn veranderd. 'T driede start scherper, oogt feller en voetbalt meer richting het doel van Willem II. Eindelijk weer het beeld wat we gewend zijn van de trots van de Vrijhoeve. Na een gevaarlijke aanval over onze linkerflank drukt Gideon bijna af, maar de buit is een corner. Jeff draait de bal strak in met zijn gouden linkerbeen en de bal valt pal op het hoofd van een tricolores die van schrik de bal in eigen goal blijkt te werken: 2-3.

Hierna proberen de wespen met man en macht de gelijke stand op het scorebord te brengen. Het feit dat Luuk besluit een gele kaart te pakken helpt niet mee.. Uiteindelijk besluit men 1 op 1 te spelen om het maximale te forceren. Helaas resulteren deze aanvallende intenties in nog 2 tegendoelpunten. Eindstand 2-5.

Het was niet de dag van ons driede. Gelukkig lieten we zien in de tweede helft waar wij voor staan. Goed om mee te nemen naar komende zaterdag, want dan staat de clash tegen DESK op het programma. Een garantie voor spektakel. De wespen zullen gebrand zijn om zich te revancheren. Tot snel!