Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BPG Jac. Klijn voor 3 jaar sponsor Vrienden van

BPG Jac. Klijn voor 3 jaar sponsor Vrienden van

23 april 2022 10:30


Het bestuur van SSC’55 is blij dat BPG Jac. Klijn de komende 3 jaar ook deel neemt aan de Vrienden van SSC’55. BPG Jac. Klijn is al jaren trouwe sponsor van de club.

De Vrienden van SSC’55 is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

BouwPartner Jac Klijn Bouwmaterialen is dé groothandel in bouwmaterialen voor zowel particulieren en professionals. Al sinds de jaren dertig is BouwPartner Jac Klijn Bouwmaterialen gevestigd in Kaatsheuvel. Bouwmaterialen voor kleine projecten, bouwmaterialen voor grote nieuwbouwprojecten. Naast bouwmaterialen hebben wij ook een ruim assortiment in sierbestrating, tegels en sanitair.

Robert Klijn:  Wij mogen sinds eind oktober 2015 het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist voeren. Een keurmerk dat wordt toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Of het nu gaat om een badkamer, bestrating, hout of sierbestrating.

Onze vakmensen - bekende gezichten, want al jarenlang actief - zijn er klaar voor. Een badkamer of een bepaald type hout? Wij leveren alles wat je kunt wensen. Daar zijn wij groothandel in bouwmaterialen voor.

Levensbetrouwbaarheid en deskundigheid voorop is het motto van BPG Klijn. Namens het bestuur Welkom bij SSC’55.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!