Faq - De Officiele website van de voetbalclub SSC'55 uit Sprang-Capelle!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Faq

Faq

SSC'55 kent diverse lidmaatschappen. Die lidmaatschappen zijn onderverdeeld in categorieën en daaraan is een contributie gekoppeld. De contributies bedragen per 28-11-2016:

Leeftijd Per kwartaal Jaarlijks
0 - 4 € 7,- € 28,-
5 - 11 € 18,- € 72,-
12 - 16 € 25,50 € 102,-
17 - 18 € 30,50 € 122,-
Ouder dan 18 € 45,00 € 180,-
Rustende leden € 16,- € 64,-


Alle leden zijn ondergebracht in de ledenadministratie. Wanneer er vragen zijn over het lidmaatschap, de contributie e.d. kunt u die vraag per mail stellen via het volgend e-mailadres: ledenadministratie@ssc55.nl

Eventuele veranderingen van uw persoonlijk gegevens kunt u hier onder vermelden, zodat ze in ons systeem aangepast kunnen worden.

Deze introductie is samengesteld om onze leden en/of hun ouders en verzorgers verder wegwijs te maken in het reilen en zeilen van onze vereniging. Nog meer is deze informatie bedoeld voor voetbalvrienden en -vriendinnen die voor het eerst met onze vereniging kennis maken.

Is de hierin opgenomen informatie niet voldoende, aarzel dan niet contact te zoeken met iemand van het bestuur, leider of trainer van je eigen elftal. Graag wensen wij zowel beginners als gevorderden een heel fijne tijd bij onze voetbalclub.

Onderaan deze pagina vindt u onder Persoonlijke Gegevens een digitaal aanmeldformulier. Vragen hierover? Mail naar secretaris@ssc55.nl

Samenstelling van de vereniging

Naast een seniorenafdeling (heren) is er ook een damesafdeling.  Bij de Jeugd hebben jongens en een meisjes afdeling. Verder kent onze vereniging een Stichting Vrienden van v.v. S.S.C.'55. Als u hierin interesse heeft, is informatie beschikbaar. 

Waar staat S.S.C.'55 voor?

De club is in 1955 gevormd uit de voetbalverenigingen Sparta en S.D.O. De officiële naam luidt Sparta S.D.O. Combinatie'55, afgekort tot S.S.C.'55. Gelet op de toenmalige samenstelling van de bevolking is gekozen voor uitsluitend zaterdagvoetbal. Dit wordt nog steeds gerespecteerd. Dat neemt niet weg dat iedereen van welk geloof of nationaliteit dan ook bij ons van harte welkom is. Wel hechten wij veel waarde aan goede toepassing van algemeen geldende gedrag- en fatsoensregels.

Hoe word je lid?

Je kunt lid worden van onze vereniging door het in vullen van het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina of door persoonlijke aanmelding. Wel verwachten wij dat voldaan is aan de verplichting bij een eerder lidmaatschap van een voetbalclub. Bij een eerste kennismaking wordt in grote lijnen verteld hoe het er bij ons aan toe gaat.

Contributie

Voor nieuwe leden geldt de algemene regel dat zij eerst een aantal weken vrijblijvend bij ons de sfeer kunnen proeven, alvorens definitief lid te worden. De contributie bestaat uit een bedrag per maand en is over 12 maanden verschuldigd.  Ter ontlasting van onze administratie (ook vrijwilligers!) wordt de contributie voldaan door automatische incasso.

SSC'55 kent diverse lidmaatschappen. Die lidmaatschappen zijn onderverdeeld in categorieën en daaraan is een contributie gekoppeld. De contributies bedragen per 28-11-2016:

Leeftijd Per kwartaal Jaarlijks
0 - 4 € 7,- € 28,-
5 - 11 € 18,- € 72,-
12 - 16 € 25,50 € 102,-
17 - 18 € 30,50 € 122,-
Ouder dan 18 € 45,00 € 180,-
Rustende leden € 16,- € 64,-


Alle leden zijn ondergebracht in de ledenadministratie. Wanneer er vragen zijn over het lidmaatschap, de contributie e.d. kunt u die vraag per mail stellen via het volgend e-mailadres: ledenadministratie@ssc55.nl  

Aanmeldingsformulier

Met het ledenmutatie formulier wat u hier vind, kunt u uw zelf aanmelden als nieuw lid. Ook kunt u hiermee uw lidmaatschap opzeggen, of wijzigingen laten aanbrengen.

Slot

Deze introductie is samengesteld onder verantwoordelijkheid van ons bestuur. Wijzigingen zijn uiteraard ook bij ons mogelijk. Deze introductie geeft in globale zin de situatie weer per februari 2017. Mocht U verdere informatie willen, vragen hebben of kritische opmerking over deze introductie laat het ons dan weten.

Welkom bij v.v. S.S.C. ’55

S.S.C. ’55 is een voetbalvereniging in de wijk Vrijhoeve, het hart van Sprang-Capelle, een van de kernen in de gemeente Waalwijk. De vereniging beschikt over verschillende senioren herenteams, twee damesteams en diverse jeugdteams in alle leeftijdscategorieën (zowel jongens als meisjes). De vereniging traint van maandag tot en met donderdag. Op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld.

Rijke historie

Op 7 september 1955 is voetbalvereniging S.S.C. '55 ontstaan na een fusie tussen de verenigingen Sparta en S.D.O. uit Sprang-Capelle. De club is inmiddels uitgegroeid naar ruim 500 leden. Benieuwd naar de complete historie? Klik hier en u kunt zich verder verdiepen in de geschiedenis van S.S.C. '55 die inmiddels al meer dan 50 jaar voortduurt.

Activiteiten

De voetbalsport is nou eenmaal onlosmakelijk gekoppeld aan een gezonde dosis gezelligheid en plezier. Dat probeert S.S.C.'55 te combineren door het organiseren van een aantal activiteiten voor jong en oud. Hiervoor is een evenementencommissie in het leven geroepen. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van toernooien voor de jeugd in het buitenland tot activiteiten met kerst en bijvoorbeeld kaartavonden en darttoernooien. Voeg hierbij de zeer bescheiden contributie en er zijn genoeg redenen om eens kennis te komen maken. Ons sportpark 'Van Wijlen' ligt aan de Bernhardstraat 19 in Sprang-Capelle.

Trots en enthousiast!

Het prachtige sportpark geeft S.S.C.'55 een uitstraling die de vereniging wil hebben in alles wat ze voor haar leden doet. Het bestuur en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om deze uitstraling en het enthousiasme voor de sport over te brengen. Kom dus naar sportpark Van Wijlen in Sprang-Capelle en ontdek hoe leuk voetbal kan zijn bij voetbalvereniging v.v. S.S.C. ’55.

U bent van harte welkom!

Voetbal Vereniging SSC'55:
   
Oprichting: 07 september 1955
Aantal leden: 557 leden
Speeldagen: Zaterdag
Clubkleuren: Geel - Zwart
Tenue: Geel-Zwart verticaal gestreept, zwarte broek en zwarte kousen
Tribune: 250 zitplaatsen

Accommodatie:
   
Sportpark: Sportpark Van Wijlen
Adres: Bernhardstraat 19
Postcode: 5161 XJ
Plaats: SPRANG-CAPELLE
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon Kantine: 0416-273570
Telefoon Bestuurskamer: 0416-281338
Email: info@ssc55.nl
Website: www.ssc55.nl

Postadres:
   
Adres: Postbus 10
Postcode: 5160 AA
Plaats: SPRANG-CAPELLE
Provincie: Noord-Brabant
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!