Bernhardstraat 19
5161XJ
SPRANG-CAPELLE
tel. 0416-273570

Opdeze zonnige zaterdag speelde  t twidde hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

We begonnen furieus aan de wedstrijd en scoorden in de eerste 18 minuten 3 doelpunten.

1 - 0  Twan ( assist Derek).

2 - 0 Mathijs ( assist Peter).

3 - 0 Mathijs ( assist  Twan).

Blc liet de kop niet hangen en maakte in de 39e en 44e minuut 2 mooie kopbal doelpunten.  3 - 2.

Op slag van rust sloeg t twidde wederom toe met een prima kopbal van Twan uit een hoekschop van Mathijs.  Rust 4 - 2.

Na de rust een gelijkopgaande wedstrijd met de beste mogelijkheid en kansen voor ons.

In de 78e minuut kwam Blc op 4 - 3 uit een vrije trap.

In de 90e minuut een solo van Lars en met een schotje verraste hij de keeper.  5 - 3 en dit was tevens de eindstand.