Eikendijk 19
5171RG
KAATSHEUVEL
tel. 0416-273938

Op een herfstachtige zaterdagmiddag speelden we een zeer acceptabele 1e helft.  We kwamen na 10 minuten op 0 - 1 door Mathijs.

10 minuten later scoorde Josua  de 0 - 2. Door weifelend ingrijpen van onze verdediging kwam Desk na 32 minuten op 1 - 2. Even later scoorde Dennis de 1 - 3. Hierna werd er nog een zuiver doelpunt van ons afgekeurd. Rust 1 - 3.

Na de rust een onherkenbaar  SSC'55, en Desk kwam in de 48e minuut op 2 - 3 door een eigen doelpunt. Na een uur scoorde Desk de 3  -  3 met een afstandschot. Even later weer een geldig doelpunt  van SSC'55, maar wederom afgekeurd om zeer onduidelijke reden. Desk bleef de betere ploeg en uit een hoekschop scoorden zij de 4 - 3. Al bij al een zure nederlaag voor ons team.

Zaterdag zijn we vrij en over 2 weken op 29 oktober de thuiswedstrijd tegen RFC 2.Aanvang 14.30 uur.