Olympiade 7
4873DA
ETTEN-LEUR
tel. 06-57671668

Op deze zeer koude zaterdag speelde t twidde een uitwedstrijd bij Internos in Etten-Leur. We begonnen  weer goed aan de wedstrijd met mooie aanvallen over de flanken.  In de 13e minuut een geweldige actie van Rens, die 3 spelers uitspeelde en de bal panklaar legt voor Yoeri:  0  -  1.

Hierna een gelijkopgaande strijd met mogelijkheden voor beide teams. In de 32e minuut viel de 1 - 1 na aarzelend ingrijpen van ons team.

5 minuten late t viel de 2 - 1 door een ongelukkig eigen doelpunt van Niels. Rust.

Na de rust een aanvallend Ssc55 2 en een op de counter loerend Internos. Ssc kreeg nog 2 goede kansen op de 2 - 2, maar deze werden niet benut. Eigenlijk weer hetzelfde verhaal, goed gespeeld, maar onszelf niet beloond.