Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 1 09

Heksendans 4
4823JX
BREDA
tel. 076-5411143

Eindelijk dan onze eerste wedstrijd van dit nieuwe seizoen.  We speelden vandaag in Breda tegen Boeimeer 2, evenals wij een 2e klasser. We begonnen goed aan de wedstrijd en zetten hoog druk. In de 17e minuut scoorden we de verdiende 0-1. Dit gebeurde door Twan , assist Matthijs. Tot de rust waren we de bovenliggende partij.Ruststand 0 - 1.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met het betere voetbal van onze zijde. In de 60e minuut kwamen we op 0 - 2,door een perfect uitgevoerde counter.Doelpunt Senna, assist Tim. In de 70e minuut kreeg Boeimeer een onterechte strafschop en benutte deze 1  -  2. 10 minuten later kwamen we op 1 - 3 door een geweldige actie van Thijn. Al bij al een mooie overwinning.

As zaterdag speelt SSC'55 2  thuis de 2e bekerwedstrijd tegen Desk2. Aanvang 14.30 uur.