Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update vanuit onze jeugd!

Update vanuit onze jeugd!

19 juni 2022 15:30


Beste SSC’ers,

Ik wil jullie graag weer even een update geven vanuit onze jeugd. Het huidige voetbaljaar loopt weer op zijn einde, de zomervakantie staat weer bijna voor de deur. De competities zijn afgelopen, veel teams hebben hun laatste training al gehad en de meeste ook een afsluitend toernooi gespeeld.

Ook zag ik dat veel ouders weer de voetbalschoenen onder het stof vandaan hebben gehaald om tegen de kinderen een wedstrijdje te spelen. Het was duidelijk te zien dat dat er meer talent bij de kinderen zit dan bij de ouders, maar dat mocht de pret niet drukken. Of zorgde dit juist voor nog meer plezier? 
 
Het afgelopen jaar hebben we erg mooi af kunnen sluiten, met veel plezier op en rond de velden en veel strijd tussen de lijnen. Bij alle teams, van de wespen tot de onder 19, zien we dat er grote stappen zijn gemaakt: zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden. En deze combinatie van ontwikkeling en vooral plezier: dat is wat ons SSC maakt! 
In het bijzonder wil ik de Jo13 hier nog even benoemen en nogmaals feliciteren met hun mooie en verdiende kampioenschap!
 
Komend seizoen
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. En ik kan jullie vertellen: het gaat volgend jaar in de jeugd bij zowel de onderbouw als de bovenbouw een drukke boel worden, met veel teams zowel op klein als groot veld. Heel gaaf om te zien dat de zaterdagen nog meer gevuld zullen zijn met volle geel-zwarte velden!

De teamindeling voor komend seizoen is door de Technische Commissie met alle trainers besproken en staat binnen een paar dagen online. 
 
Dat we zo’n volle jeugd hebben is natuurlijk heel gaaf, maar geeft ook een paar uitdagingen. En dan heb ik het met name over de wekelijkse begeleiding. Hiervoor kunnen we niet zonder onze grote schare vrijwilligers. We zijn er trots op dat bijna iedereen heeft aangegeven ook komend jaar zijn of haar rol voor de jeugd van onze club te blijven pakken: voor en achter de schermen, op of naast het veld. 

Toch hebben we nog een paar uitdagingen waar we misschien ook wel jou voor kunnen gebruiken. Dus lijkt het je leuk om komend seizoen ook iets voor onze mooie club te willen doen? Omdat je simpelweg van het spelletje houdt? Omdat je zoon/dochter of bekende bij SSC voetbalt? Omdat je gewoon net als zovelen een Geel-Zwart hart hebt? Of om welke reden dan ook?

We zoeken onder andere nog een aantal trainers (Jo17-1, Jo11-2, Jo10-1, Jo10-2 en Jo9-1) waarbij het vaak samen met een andere trainer is. Heel leuk om dus mee in te stappen! Maar ook zoeken we voor een paar teams nog enthousiaste leiders en kunnen we altijd spelleiders (klein veld) en scheidsrechters (groot veld) gebruiken.

Ook komend jaar gaan we weer zorgen voor een zowel een trainerscursus als spelleiders- en scheidsrechtersopleiding, dus wat houd je nog tegen? En wil je je liever op een andere manier inzetten voor SSC, dan kan dat ook zeker! 
Neem gerust contact met me op via ronald.korver@ssc55.nl, dan vertel ik je er graag meer over!
 
En lijkt het je leuk om komend jaar ook bij SSC te komen voetballen? Of ken je iemand die dat graag zou willen? Alle jeugd uit de omgeving is van harte welkom om een keer te komen kijken en mee te trainen met leeftijdgenootjes. Want voetbal is nou eenmaal de leukste sport die er is! Meld je gerust aan via https://www.ssc55.nl/683/proeftraining/ en hopelijk zien we ook jou komend seizoen!
 
Als laatste wil ik al onze jongens en meiden, en in het bijzonder alle vrijwilligers, bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen! 

Na de zomervakantie starten we weer op, dan gaan we er weer een mooi seizoen van maken. Maar daarover later meer.
 
Met sportieve groet,
Ronald Korver
Jeugdvoorzitter vv S.S.C. ’55
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!