Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verhuist? Geef het door!

Verhuist? Geef het door!

23 mei 2022 11:45


Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan je van tevoren kunt inschatten. Het is belangrijk om te weten waar je allemaal rekening mee moet houden als je wilt verhuizen. Wat is een goede planning van de verhuizing? Welke checklist moet je langslopen om niets te vergeten? Hoe kom je goedkoop aan geschikte verhuisdozen?

Het doorgeven van je nieuwe adres is een belangrijk onderdeel van verhuizen. Nu is het doorgeven van je verhuizing aan je sport vereninging misschien niet het eerste waar je aan denkt maar het moet wel gebeuren.

We ervaren dat dit steeds vaker vergeten wordt. Hier lopen we als SSC'55 soms toevallig tegenaan zoals bij het voorbereiden van de jubilarissen. Bij bepaalde jubilarissen categorien bleek het percentage onjuiste adressen hoger dan 80% te liggen vanwege verhuizingen. 

Je kunt je voorstellen dat dit voor onze vrijwilligers onnodige extra tijd kost. We willen jullie daarom vragen om ook je verhuizing aan SSC'55 tijdig door te geven als je verhuist. Dit maakt het voor één ieder een stuk makkelijker.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!