A.C.R. group voor 3 jaar sponsor - De Officiele website van de voetbalclub SSC'55 uit Sprang-Capelle!

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

A.C.R. group voor 3 jaar sponsor

A.C.R. group voor 3 jaar sponsor

23 april 2022 10:30


Het bestuur van SSC’55 is blij dat A.C.R. group de komende 3 jaar deel neemt aan de Vrienden van SSC’55.

De Vrienden van SSC’55 is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

ACR autoschade is in 2004 opgericht door Twan Toonen en Harold den Daas. Twee (destijds) jonge pioniers met een passie voor schadeherstel. Alternative Car Repair, is zoals de naam doet vermoeden specialist in alternatieve reparatiemethodes. Denk hierbij aan uitdeuken zonder spuiten en spotrepairs.

Harold den Daas: Door onze unieke methodes bespaart u flink op de reparatie van uw auto, zonder in te leveren op kwaliteit en vakmanschap. ACR staat voor kwalitatief en hoogwaardig schadeherstel dat niet onnodig duur wordt gemaakt.
Wij willen blijven vernieuwen en innoveren op het gebied van schadeherstel en restauraties. Wij zien een toekomst waarin onze alternatieve herstel methode steeds vaker toegepast worden bij reparaties en restauraties.

Onze 20 enthousiaste en toegewijde medewerkers staan klaar om u te ontzorgen bij autoschade.
Kwalitatief schadeherstel hoeft niet onnodig duur te zijn is het motto van A.C.R. group. Namens het bestuur Welkom bij SSC’55.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!