Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Plus Andriessen voor 3 jaar sponsor

Plus Andriessen voor 3 jaar sponsor

23 april 2022 10:30


Het bestuur van SSC’55 is blij dat Plus Andriessen de komende 3 jaar deel neemt aan de Vrienden van SSC’55. Naast Vriend van is Plus Andriessen tevens sponsor van de trainingspakken voor onze jeugd.

De Vrienden van SSC’55 is een initiatief om sponsoren van de club elkaar te laten ontmoeten en zichtbaar te laten zijn op ons sportpark. Met de vrienden van kunnen we duurzamer met onze kleding omgaan, ondersteunen we in natura de Voedselbank De Rijglaars Waalwijk en werken we samen aan bewustwording van onze jeugd om geen voedsel te verspillen.

Plus Andriessen staat middenin de maatschappij en is daarmee een belangrijke centrale plek in de buurt. Frans Andriessen: We zijn betrokken bij tal van activiteiten in onze omgeving.  Gezondheid is één van onze speerpunten. We streven naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

Motto van Plus is: goed eten, daar houden we van.

Het bestuur van SSC’55 wil benadrukken dat we met Plus Andriessen een hele goede buurman hebben. We willen namens het bestuur een dringende oproep doen aan onze leden om op zaterdag onze eigen parkeerterreinen te gebruiken.  Het is op de zaterdagen voor het winkelend publiek nu al lastig om te parkeren op en rondom het Raadhuisplein. De club, de winkeliers en de Plus hebben allemaal baat bij een ondernemend en goed bereikbaar Vrijhoeve. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!