Evenementen Kalender

Lid worden

Inleiding

Deze introductie is samengesteld om onze leden en/of hun ouders en verzorgers verder wegwijs te maken in het reilen en zeilen van onze vereniging. Nog meer is deze informatie bedoeld voor voetbalvrienden en -vriendinnen die voor het eerst met onze vereniging kennis maken.
Is de hierin opgenomen informatie niet voldoende, aarzel dan niet contact te zoeken met iemand van het bestuur, leider of trainer van je eigen elftal. Graag wensen wij zowel beginners als gevorderden een heel fijne tijd bij onze voetbalclub.

Samenstelling van de vereniging

Naast een seniorenafdeling (heren) is er ook een damesafdeling.  Bij de Jeugd hebben jongens en een meisjes afdeling. Verder kent onze vereniging een Stichting Vrienden van v.v. S.S.C.'55. Als u hierin interesse heeft, is informatie beschikbaar. 

Waar staat S.S.C.'55 voor?


De club is in 1955 gevormd uit de voetbalverenigingen Sparta en S.D.O. De officiële naam luidt Sparta S.D.O. Combinatie'55, afgekort tot S.S.C.'55. Gelet op de toenmalige samenstelling van de bevolking is gekozen voor uitsluitend zaterdagvoetbal. Dit wordt nog steeds gerespecteerd. Dat neemt niet weg dat iedereen van welk geloof of nationaliteit dan ook bij ons van harte welkom is. Wel hechten wij veel waarde aan goede toepassing van algemeen geldende gedrag- en fatsoensregels.

Hoe wordt je lid?

Je kunt lid worden van onze vereniging door het in vullen van het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina of door persoonlijke aanmelding. Wel verwachten wij dat voldaan is aan de verplichting bij een eerder lidmaatschap van een voetbalclub. Bij een eerste kennismaking wordt in grote lijnen verteld hoe het er bij ons aan toe gaat.

Contributie

Voor nieuwe leden geldt de algemene regel dat zij eerst een aantal weken vrijblijvend bij ons de sfeer kunnen proeven, alvorens definitief lid te worden. De contributie bestaat uit een bedrag per maand en is over 12 maanden verschuldigd.  Ter ontlasting van onze administratie (ook vrijwilligers!) wordt de contributie voldaan door automatische incasso.  


Aanmeldingsformulier

Met het ledenmutatie formulier wat hieronder staat, kunt u uw zelf aanmelden als nieuw lid. Ook kunt u hiermee uw lidmaatschap opzeggen, of wijzigingen laten aanbrengen.

Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
KNVB Gegevens

Ben je al KNVB lid? vul dan onderstaande gegevens in.

Bank gegevens
Soort mutatie

captcha
Powered by BreezingForms


Slot

Deze introductie is samengesteld onder verantwoordelijkheid van ons bestuur. Wijzigingen zijn uiteraard ook bij ons mogelijk. Deze introductie geeft in globale zin de situatie weer per februari 2017. Mocht U verdere informatie willen, vragen hebben of kritische opmerking over deze introductie laat het ons dan weten.

.

Verzorger