Evenementen Kalender

 As. zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Olympia'60 op het programma op sportpark Crispijn te Dongen.

SSC'55 heeft een weekje langer rust gehad voor deze wedstrijd, maar wel een hele vervelende. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen GDC namelijk op het punt van beginnen toen scheidsrechter van Rijswijk aangaf door een blessure niet te kunnen beginnen. Niets vervelender dan dat!! Om wedstrijdritme te behouden speelde SSC'55 daarom afgelopen dinsdag nog een uitwedstrijd tegen Wilhelmina'26.

De wedstrijd van Olympia'60 afgelopen zaterdag ging wel door en tegen directe concurrent Willem II werd een knappe 1-3 overwinning gehaald. De ploeg uit Dongen is sowieso aan een goede reeks bezig. In de afgelopen 5 wedstrijden werden namelijk 12 punten gehaald terwijl in de 1e 4 wedstrijden geen enkel punt werd gehaald. Onze Wespen zijn zodoende gewaarschuwd!

Zoals in de voorbeschouwing tegen GDC al werd gememoreerd is SSC'55 aan een broodnodige overwinning toe. De afgelopen 6 wedstrijden werden namelijk verloren. Iedereen binnen de spelersgroep van onze "Trots van de Vrijhoeve" zal doordrongen zijn van de noodzaak van een goede reeks wedstrijden met daarbij enkele overwinningen. We weten dat dit mogelijk is in deze klasse, maar iedereen weet ook dat het absoluut niet vanzelf zal komen.

Maar met de juiste wedstrijdinstelling, of beter gezegd een "over mijn lijk" mentaliteit, een hecht collectief en 100% concentratie zal die reeks vroeg of laat een keer komen.

Hopelijk begint deze voor SSC'55 as. zaterdag in Dongen!!

Aanvang: 14.30 uur

Locatie: sportpark Crispijn

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Alle trainingen van Maandagavond zijn afgelast. https://t.co/WO8Nl9WExq
SSC'55
Correctie: vanavond speelt SSC’55 1 een oefenwedstrijd tegen Oosterhout 1. Maar deze wedstrijd vindt plaats op ons… https://t.co/G6vQ3JPtjg
SSC'55
Donderdag 11 januari speelt SSC’55 1 een oefenwedstrijd bij en tegen Oosterhout 1. De aanvang is 20:00 uur.
SSC'55
A.s. zaterdag 6 januari om 13.00 uur zal een elftal van oud-SSC'ers aantreden tegen het huidige 1e elftal. Na de w… https://t.co/BsZZJ6YUJF
SSC'55
Zaterdag 30 December is de kantine gesloten. Dinsdagavond 2 Januari zijn we weer open. https://t.co/EHH217h3dd
SSC'55
Zaterdag 16 december zijn alle thuis- en uitwedstrijden van alle teams van SSC’55 afgelast.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18