Evenementen Kalender

“Drie punten als dank voor de support”. As. zaterdag staat de wedstrijd tegen SVW op het programma op ons mooie sportpark van Wijlen. De 2e wedstrijd op rij die nergens meer over gaat voor onze Wespen. Ook voor SVW is deze wedstrijd niet van belang. Men staat vast op de derde plek en kan niet meer voor of achteruit. Voor SVW is het wel taak om blessurevrij en zonder geschorste spelers de nacompetitie aan te vangen.

Om de wedstrijd enigszins belang te geven kan SSC’55 met een winstpartij boven sv Capelle komen en zodoende de beste club van Sprang-Capelle worden. Maar ook dit hebben we niet in eigen hand aangezien sv Capelle volgende week ook nog mag voetballen. Daarnaast zouden we definitief in het bewuste linkerrijtje eindigen na een overwinning.

Maar bovenal zouden de spelers motivatie moeten halen aan het trakteren van het thuispubliek op een goede laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook dit jaar waren onze supporters vaak weer in groten getale aanwezig en als dankbetuiging gaan onze Wespen de drie punten in Sprang-Capelle houden.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
SSC’55 2 speelt zaterdag 24 februari om 14.30 uur op ons eigen Sportpark Van Wijlen tegen SC Everstein 2.
SSC'55
Zaterdag 24 februari speelt SSC’55 de eerste uitwedstrijd van het jaar. In Andel wordt gespeeld tegen Sparta’30. A… https://t.co/u0PUisPoTd
SSC'55
Vanavond speelt SSC’55 een oefenwedstrijd bij en tegen Achilles Veen. Aanvang 20.00 uur.
SSC'55
RT @waalwijk_nieuws: GVV’63 sleept punt weg bij SSC’55 https://t.co/mye6JOjhQv
SSC'55
RT @WaalwijkNL: GVV’63 sleept punt weg bij SSC’55 https://t.co/2h4vhpjBJb
SSC'55
Stand zaterdag 17-2-2018. https://t.co/ARweVT4dkl

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18