Evenementen Kalender

“Drie punten als dank voor de support”. As. zaterdag staat de wedstrijd tegen SVW op het programma op ons mooie sportpark van Wijlen. De 2e wedstrijd op rij die nergens meer over gaat voor onze Wespen. Ook voor SVW is deze wedstrijd niet van belang. Men staat vast op de derde plek en kan niet meer voor of achteruit. Voor SVW is het wel taak om blessurevrij en zonder geschorste spelers de nacompetitie aan te vangen.

Om de wedstrijd enigszins belang te geven kan SSC’55 met een winstpartij boven sv Capelle komen en zodoende de beste club van Sprang-Capelle worden. Maar ook dit hebben we niet in eigen hand aangezien sv Capelle volgende week ook nog mag voetballen. Daarnaast zouden we definitief in het bewuste linkerrijtje eindigen na een overwinning.

Maar bovenal zouden de spelers motivatie moeten halen aan het trakteren van het thuispubliek op een goede laatste wedstrijd van dit seizoen. Ook dit jaar waren onze supporters vaak weer in groten getale aanwezig en als dankbetuiging gaan onze Wespen de drie punten in Sprang-Capelle houden.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Aanstaande zaterdag de wedstrijd SSC’55 1 -GDC 1 op Sportpark van Wijlen. Aanvang 14.30 uur. SSC’55 2 speelt om 14.30 uur uit bij GVV’63 2.
SSC'55
Dat is tevens de eindstand. SV Capelle wint met 4-2 van SSC’55.
SSC'55
Door een penalty komt SV Capelle op 4-2.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18