Evenementen Kalender

Morgen staat de derby sv Capelle - vv SSC'55 op het programma. Een derby waaraan de afgelopen week niemand heeft gedacht binnen SSC'55.

Door het overlijden van Dingeman Klootwijk werd de derby terecht naar de achtergrond geschoven. Vandaag is er op mooie en emotionele wijze afscheid genomen van één van onze meest trouwe supporters. Met het overlijden van Dingeman zijn we een toegewijde supporter en vrijwilliger verloren, maar bovenal een hele warme en positieve man!

Ook morgen zal er nog stil worden gestaan bij dit verlies; de wedstrijd zal namelijk beginnen met een minuut stilte. Wij danken alvast sv Capelle voor de medewerking hierin.

Na deze minuut stilte zullen de gedachten toch verzet moeten worden door de wespen! SSC'55 is na de pijnlijke thuisnederlaag tegen NEO'25 afgezakt naar de gedeelde laatste plaats. De punten zijn zodoende hard nodig in deze moeilijke fase.

Sv Capelle is daarentegen aan een goede serie bezig. Uit de laatste 3 wedstrijden werden 7 punten gehaald en waar SSC problemen heeft met scoren vond sv Capelle in de laatste 3 wedstrijden 9 maal het netje. De favorietenrol ligt zodoende overduidelijk bij sv Capelle morgen.

De "trots van de Vrijhoeve" in de underdog positie; is dat dan het recept voor een nieuwe overwinning!!

 

Morgen om half 5 weten we meer.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Alle trainingen van Maandagavond zijn afgelast. https://t.co/WO8Nl9WExq
SSC'55
Correctie: vanavond speelt SSC’55 1 een oefenwedstrijd tegen Oosterhout 1. Maar deze wedstrijd vindt plaats op ons… https://t.co/G6vQ3JPtjg
SSC'55
Donderdag 11 januari speelt SSC’55 1 een oefenwedstrijd bij en tegen Oosterhout 1. De aanvang is 20:00 uur.
SSC'55
A.s. zaterdag 6 januari om 13.00 uur zal een elftal van oud-SSC'ers aantreden tegen het huidige 1e elftal. Na de w… https://t.co/BsZZJ6YUJF
SSC'55
Zaterdag 30 December is de kantine gesloten. Dinsdagavond 2 Januari zijn we weer open. https://t.co/EHH217h3dd
SSC'55
Zaterdag 16 december zijn alle thuis- en uitwedstrijden van alle teams van SSC’55 afgelast.

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18