Evenementen Kalender

Mis deze unieke tocht niet langs alle verenigingen die actief zijn in de klasse van ons vlaggenschip. Door de uiteenlopende locaties van alle verenigingen zal deze tocht leiden langst grote steden, diverse rivieren en pittoreske dorpen.

Hieronder alle informatie over deze unieke tocht voor recreatieve wielrenners;
-          Wanneer                   : zaterdag 2 juni
-          Vertrek                       : 09.00 uur op Sportpark van Wijlen aan de Bernhardstraat 19 te Sprang-Capelle
-          Afstand                      : ca. 155km
-          Voor wie                    : elke recreatieve wielrenner
-          Inschrijfgeld             : € 20,-. Voor dit bedrag ontvangt u onderweg eten & drinken, een welverdiend speciaal biertje aan het eind en een leuk aandenken. Daarnaast wordt een groot gedeelte gedoneerd aan Villa Pardoes.

Om jezelf in te schrijven stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij jouw naam en telefoonnummer. We zullen jullie dan door middel van WhatsApp op de hoogte houden van alle ontwikkelingen over deze unieke tocht. Daarnaast graag de € 20,- direct bij de inschrijving overmaken op NL81ABNA0415725194 t.n.v. H.J. Quirijns. Mochten er vragen zijn over deze unieke tocht stuur dan ook even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter + Widget + Verzorger

SSC'55
Zaterdag 21 april spelen zowel SSC’55 1 als SSC’55 2 een thuiswedstrijd op ons eigen Sportpark Van Wijlen. SSC’55 1… https://t.co/T4MCSxDkfo
SSC'55
RT @dbrnpuntnl: IN BEELD: @vvHerovina - @vvSSC55 (1-3). Later meer over deze wedstrijd op @RVoetbal (https://t.co/aZaFxKwmPy). Foto's @dbrn
SSC'55
Dennis is onze DJ in de bus. Geen muziek dus de telefoon tegen microfoon werkt ook. https://t.co/32fi29H7ao

Hoofdsponsor

Website sponsors

Verzorger

NIX 18